Juoma- ja energiahuolto NUTS Pallaksella

21886437178_ffb448779f_k (1)Tarjoamme NUTS Pallaksen huoltopisteillä banaaninpaloja, huoltopisteittäin eri makuisia suklaakeksejä, RealSnacksin Original-sipsejä, TUC-suolakeksejä, suolakurkkuja sekä rusinoita.

Juomapuolella tarjolla on jokaisella huoltopisteellä vettä sekä PowerBar Orange –urheilujuomaa.

134 km Pallaksen drop bag-huollossa on urheilujuoman ja veden ohella tarjolla mustikkamehua, teetä, kahvia (Nespresso ja Rovaniemen Kahvipaahtimo) sekä Sodastream Colaa. Kahvin tai teen kanssa maitona  on laktoositonta maitojuomaa tai vaihtoehtoisesti soijamaitoa tai Oatlyn iKaffea.

Pallaksen huollossa lisäksi nuudeleita, kaurapuuroa, lihalientä, lämpimiä voileipiä, panineita ja/tai pizzaa sekä jälkiruoaksi mettäkakkoja.

Maalissa juoksijoita odottaa Feelian maistuva keitto. Tunturilapin Leipä –leipomo Hetasta tuo maaliin tuoretta rieskaa ja vaaleaa vuokaleipää. Levitteenä leiville on Keiju laktoositon kasvirasvalevite ja leivänpäällisenä kipparijuustoa. Maalijuomina vettä, urheilujuomaa sekä mustikkamehua.

Huomioimme erityisruokavaliot

Huoltopisteillä on tarjolla gluteenittomille Fazerin Sininen -suklaata sekä Semperin keksejä. Jos Fazerin Sinisen mahdolliset vehnä- ja pähkinä/mantelijäämät aiheuttavat oireita, vaihtoehtona huoltopisteillä on Fazerin Vihreitä Kuulia tai Pihlaja –kettukarkkeja jotka toki kelpaa samalla myös suklaa-allergisille.

134 km juoksijoille Pallaksen huollossa sekä kaikille maalissa on gluteenittomana leipävaihtoehtona rieskaa ja vaaleaa vuokaleipää.

Kaikilla huoltopisteillä on pyritty huomioimaan vegaanit, suklaa-allergiset, gluteenittomat, maitoallergiset sekä laktoosi-intoleraatikot.